JoostSlager.nl http://www.joostslager.nl Just another day on the world wide web..... Tue, 03 Jun 2014 19:07:36 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.2 Zomer komt eraan….tijd voor afvallen? http://www.joostslager.nl/zomer-komt-eraan-tijd-voor-afvallen/ http://www.joostslager.nl/zomer-komt-eraan-tijd-voor-afvallen/#comments Mon, 26 May 2014 11:00:08 +0000 http://www.joostslager.nl/?p=197 Het aanbreken van de zomer is voor sommigen een reden om weer te gaan afvallen. Passen in de juiste bikini of het niet hebben van een buikje boven de zwembroek...maar niet voor mij!

The post Zomer komt eraan….tijd voor afvallen? appeared first on JoostSlager.nl.

]]>
http://www.joostslager.nl/zomer-komt-eraan-tijd-voor-afvallen/feed/ 0
OUYA: Mijn ervaring…#1 http://www.joostslager.nl/ouya-mijn-ervaring/ http://www.joostslager.nl/ouya-mijn-ervaring/#comments Mon, 08 Jul 2013 18:46:09 +0000 http://www.joostslager.nl/?p=86 Na het volgen van de KickStarter campagne heb ik een OUYA aangeschaft. Ik zal behandelen welke eerste indruk ik heb en welke dingen me zijn opgevallen.

The post OUYA: Mijn ervaring…#1 appeared first on JoostSlager.nl.

]]>
http://www.joostslager.nl/ouya-mijn-ervaring/feed/ 13
Ingress – The world around you is not what it seems… http://www.joostslager.nl/ingress-the-world-around-you-is-not-what-it-seems/ http://www.joostslager.nl/ingress-the-world-around-you-is-not-what-it-seems/#comments Wed, 08 May 2013 10:12:32 +0000 http://www.joostslager.nl/wp/?p=58 "Ingress, was dat?" zullen een aantal van jullie wel denken, sommigen zullen weten waarover ik het op dit moment heb. Ingress is een game die gemaakt is door Niantic Labs, een bedrijf dat is overgenomen door Google. Het spel bevind zich in een gesloten beta (een invite is dus vereist). Ingress is een augmented reality MMOG dat draait om exotic matter (XM) welke op aarde gezaaid zijn door buitenaardse wezens, ook wel Shapers genoemd.

The post Ingress – The world around you is not what it seems… appeared first on JoostSlager.nl.

]]>
http://www.joostslager.nl/ingress-the-world-around-you-is-not-what-it-seems/feed/ 12
Hallo! http://www.joostslager.nl/hallo-wereld/ http://www.joostslager.nl/hallo-wereld/#comments Sat, 23 Feb 2013 16:06:17 +0000 http://www.joostslager.nl/wp/?p=1 Welkom op mijn thuis op het web. Op deze pagina probeer ik al mijn interesse een plaats te geven en dingen te delen met anderen. Mijn interesse lopen erg uit een dus ik hoop voor iedereen wat wils te bieden. Op dit moment is de site nog in opbouw, dit...

The post Hallo! appeared first on JoostSlager.nl.

]]>
http://www.joostslager.nl/hallo-wereld/feed/ 0