Over Mij

Over Mij: Wie is Joost Slager?

IMAG0450Voor mij is het voorstellen een moeilijk stukje. Ik wil graag over mezelf vertellen, wat mij bezig houd en waar ik van houd maar ik wil je ook niet vervelen met te veel informatie. Mijn naam is in ieder geval Joost – hoe voor de hand liggend dat ook is 😉 – en ik ben geboren in Oldenzaal (Overijssel) maar opgegroeid op meerdere plaatsen verspreid over de aardbol – een van de voordelen van een militair als vader – van Curaçao tot Zeewolde. Altijd al een grote interesse gehad in wetenschappelijke dingen en de interesse in gadgets/nieuwe technieken van mijn vader mee gekregen. Aan mijn moeder heb ik een deel van mijn nieuwsgierigheid maar ook mijn directheid te danken die ervoor zorgt dat ik makkelijker nieuwe zaken ontdek.

Opleiding en Werk

Begonnen op een vrije basisschool waarna de Mavo en Havo volgenden. In eerste instantie het idee om ook piloot te worden maar het lot beslisde dat ik beter uit de verf – een leuke woordgrap voor de oplettende lezer – zou komen als scheikundige. Sinds het behalen van mijn HBO diploma Algemene Chemie ben ik werkzaam als laborant voor Schaepman’s Lakfabrieken B.V. op de Research & Development afdeling. Werkend aan onder andere Epoxy’s, UV-coatings, Protective Coatings en schildersverven (Schildersverven.nl).

Voor een meer gedetaileerd overzicht van mijn opleidingen, vaardigheden en werkervaring wil ik je verwijzen naar mijn LinkedIn Profiel.

Hobby’s en vrijetijd

In mijn vrijetijd schrijf ik onder andere blogs voor intogadgets.nl over gadgets en/of gadget gerelateerd nieuws. Ik doe aan hockey, speel Ingrees maar bouw ook graag Lego and speel (computer) games. Het maken van tijd voor elke hobby is steeds weer een uitdaging.