Over Mij


Over Mij: Wie is Joost Slager?

IMAG0450Voor mij is het voorstellen een moeilijk stukje. Ik wil graag over mezelf vertellen, wat mij bezig houd en waar ik van houd maar ik wil je ook niet vervelen met te veel informatie. Mijn naam is in ieder geval Joost – hoe voor de hand liggend dat ook is 😉 – en ik ben geboren in Oldenzaal (Overijssel) maar opgegroeid op meerdere plaatsen verspreid over de aardbol – een van de voordelen van een militair als vader – van Curaçao tot Zeewolde. Altijd al een grote interesse gehad in wetenschappelijke dingen en de interesse in gadgets/nieuwe technieken van mijn vader mee gekregen. Aan mijn moeder heb ik een deel van mijn nieuwsgierigheid maar ook mijn directheid te danken die ervoor zorgt dat ik makkelijker nieuwe zaken ontdek.


Opleiding en Werk

Begonnen op een vrije basisschool waarna de Mavo en Havo volgenden. In eerste instantie het idee om ook piloot te worden maar het lot beslisde dat ik beter uit de verf – een leuke woordgrap voor de oplettende lezer – zou komen als scheikundige. Sinds het behalen van mijn HBO diploma Algemene Chemie ben ik werkzaam als laborant voor Schaepman’s Lakfabrieken B.V. op de Research & Development afdeling. Werkend aan onder andere Epoxy’s, UV-coatings, Protective Coatings en schildersverven (Schildersverven.nl). Sinds 2016 ben ik werkzaam als productontwikkelaar op het R&D laboratorium van EPI in Houten waar ik me bezig hout met de ontwikkeling van coatings voor op de vloer.

Voor een meer gedetaileerd overzicht van mijn opleidingen, vaardigheden en werkervaring wil ik je verwijzen naar mijn LinkedIn Profiel.


Hobby’s en vrijetijd

In mijn vrije tijd houd ik me met verschillende leuke hobbies bezig. Zo fiets ik graag op de racefiets (lees hier meer), vind ik het leuk om te koken, bezoeken van festivals maar voor ook als volwassen (volgens de wet :-p ) Lego bouwer (lees hier meer).


Waar kan je me nog meer vinden op het wereld wijde web?

Ik ben online te vinden op:

In het verleden heb ik ook geschreven voor intogadgets.nl (alles over gadgets in het algemeen), 42bis.nl and RedSeats.nl (dit zijn magazines die onderdeel uitmaken van Content Collective).

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op! Groeten, Joost

Translate »